Cser-Készen az életre!

A “Cser-Készen az Életre” tábor nyitva áll minden 10-17 éves gyermek számára Zánkán, a Balaton partján. Az Erzsébet-program jóvoltából a tábordíj önrésze mindössze 1000 Forint. Ezzel olyan családoknak is lehetőségük nyílik gyermekeik táboroztatására, akik nem tudnák előteremteni egy hatnapos balatoni nyaralás költségeit. Az Erzsébet-program keretein belül, cserkészek szervezésében megvalósuló „Cser-Készen az életre” tábor az elmúlt két évben közel 3000 hátrányos helyzetű gyermeket tudott így táboroztatni.
 
A tábor azonban korántsem csak a strandolásról szól!

A programban szerepel sárkányhajózás, akadálypálya, meseerdő, táncház, sok játék és sport, és természetesen az elmaradhatatlan tábortűz.
 
A legtalpraesettebb cserkészvezetők mutatják meg, hogyan lehet gyufás tüzet rakni, sátrat állítani és sátorban aludni, fát faragni, csomózni, vagy éppen énekelve kirándulni.
 
A táborban az őrsök (6-10 fős, azonos korú és nemű csoport) együtt vesznek részt a változatos programokon, és őrsi sátrakban alszanak. Napi öt étkezés biztosított.
 
A “Cser-Készen az Életre” táborban, rengeteg kaland, és új barátok várnak mindenkit!
 
Elérhetőek vagyunk a Facebookon és a cserkeszenazeletre@cserkesz.hu e-mail címen.
 
Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Szeretnéd tudni, hogyan érzik magukat a Cser-Készen az Életre táborban résztvevő gyerekek? Nézd meg a táborról készült videót!