Adománygyűjtés COVID-19

Beküldte kommunikacio - 2020. április 06., 21:10

A járvány helyzet miatt az MCSSZ szeretne segíteni a rászoruló cserkésztestvéreknek. Várjuk adományozók jelentkezését!

Az elmúlt időszakban a járvány és készülő gazdasági válság rengeteg pozitívumot és segítő szándékot (is) kiváltott az emberekből, sokféle kezdeményezés indult internet-szerte.

1) Szeretnénk, ha a Szövetségen belül tudnánk egymást anyagilag is segíteni, sokan vannak, akik elveszítik munkájukat és ezáltal akár az egész családok maradnak bevétel nélkül. Ezért egy cserkésztestvérünk ihletésére adománygyűjtésbe kezdünk, a befolyt összeggel pedig rászoruló cserkész családokat támogatunk.

A Szövetség munkatársai és tisztségviselői a havi célérték 35%-t már felajánlották a közös kalapba, amit ezúton is nagyon köszönünk nekik, most pedig arra kérünk Benneteket, gondoljátok át anyagi helyzeteteket és lehetőségeitekhez mérten csatlakozzatok a kezdeményezéshez. Nincs túl kicsit segítség!

A felmerülő kérdéseitekre remélhetőleg választ találtok ezen az oldalon: https://mu.cserkesz.hu/segits/. Ha mégsem, keressetek nyugodtan engem, vagy írjatok a tamogatas@mcssz.hu címre.

Ha benne vagytok, jelezzétek kérlek ezen az űrlapon április 20-ig.

Kérjük, hogy az első havi utalásokat tegyétek is meg, amint tudjátok, legkésőbb minden hónap 10-éig.

2) Ezzel párhuzamosan, várjuk olyan cserkészek, családok jelentkezését, akiket a válság időszaka már most, vagy a közeljövőben padlóra tesz/tett. Ezen az űrlapon jelezhetitek ezt felénk április 20-ig.

Kérjük, hogy nézzetek körül az őrsökben, csapatoknál, továbbítsátok a lehetőséget másoknak is! Bízunk benne, hogy ha csak egy kicsivel is, de könnyebbé tudjuk tenni a helyzeteteket!

További részleteket szintén a honlapon keresztül értek el.

Rovat: