Tegyük jobbá a világot! – kreatív pályázat

Beküldte kommunikacio - 2017. június 16., 11:59

Tegyük jobbá a világot címmel a Magyar Cserkészszövetség kreatív pályázatot hirdet, ahova a Te örsöd jelentkezését is várja! Célunk, hogy Ti is megmutathassátok,milyen módon tehetjük jobbá a világot mi cserkészek.

A pályázatra 4 kategóriában lehet pályaművet beküldeni: rajz, élménybeszámoló/fogalmazás, video, kép/gif. A linken található jelentkezési lap kitöltésével hivatalosan is jelentkeztek a pályázatra, valamint elfogadjátok annak feltételeit, további kérdéseitekre pedig a kommunikacio@mcssz.hu email címen válaszolunk!

cserkesz.hu/kreativ-palyazat

Feltételek: a kreatív pályázaton kizárólag a Magyar Cserkészszövetség által nyilvántartott tagok vehetnek részt, saját maguk által készített, témának megfelelő pályaművel.A műveket a kommunikacio@mcszsz.hu email címen fogadjuk 2017.08.31-ig. A kreatív pályázatra beküldött műveket 2017. ősz folyamán bíráljuk el, eredményhirdetés és díjátadó várhatóan 2017.decemberében. A jelentkezéssel az Örs hozzájárul ahhoz, hogy a pályaművet a Magyar Cserkészszövetség saját felületein is elhelyezhesse.

Egyéb feltételek:
Rajz: bármilyen technikával, saját kezűleg elkészített kép
Élménybeszámoló/fogalmazás: maximum 5000 karakter géppel, vagy egy A/4-es oldal kézzel írva
Video: fekvő formátumú, legalább 1920x1080px felbontású, minimum 1 maximum 3 perc hosszúságú
Kép/gif: álló vagy fekvő formátumú kép/gif.

Tegyük jobbá együtt a világot!

Tegyük jobbá a világot! – kreatív pályázat borítókép
Rovat: