Subscribe to Pályázatok

Pályázatok

Programszervező munkatársat keresünk

Beküldte kommunikacio - 2019. május 24., 15:48

Szerveztél már nagy létszámú programokat? Tudod, milyen pénzügyi és adminisztrációs háttere van ennek? Úgy érzed, hogy Te vagy az, aki a cserkészek programjainak létrejöttét segíthetnéd? Emellett foglalkoztál már az Európai Uniós pályázatokkal? Akkor Rád van szükségünk!

A Magyar Cserkészszövetség munkatársat keres az EFOP 1.3.6-17-2017-00001 azonosítószámú, „Imre herceg- közelebb egymáshoz” projektjéhez “PROGRAMSZERVEZŐ MUNKATÁRS” munkakörben.

 

MILYEN FELADATOK VÁRNAK RÁD?

Elindult az Össze-SZÖVŐ! Te már regisztráltál?

Beküldte kommunikacio - 2018. december 18., 20:44

2018.12.08-án kezdetét vette az Össze-SZÖVŐ vetélkedő (Összmagyar Szövetségi Vetélkedő Őrsöknek), amin részt vehetnek a kiscserkész, cserkész, és kósza/felfedező korosztályúak is. Az elmúlt évek egyik legnagyobb kárpát-medencei cserkészjátékában vehetsz részt, amihez a dolgod csak annyi, hogy regisztrálsz az EVOK rendszerben, és feltöltöd a feladatokat oda! 

A három internetes forduló megoldására mindig egy hónap áll rendelkezésre, kivéve most, mert az ünnepek miatt kicsit több időt hagytunk.

Fotópályázat győztesei

Beküldte kommunikacio - 2018. november 15., 17:37

Köszönjük az összes pályázónak a képek készítésébe fektetett munkáját! A facebookon keresztül a fotók összesen 20336 embert értek el, 9718 ember kattintott a posztokra, 5447 képet néztek meg és 5277 reakció, komment és megosztás kapcsolódik a képekhez. A cserkészeken kívül a minket támogatóknak és a minket még nem ismerőknek is örömet okoztatok a felvételeitekkel! A győztesek listája itt érhető el.

Pályázati kiírás

Beküldte kommunikacio - 2018. július 11., 17:26

Kedves Cserkésztestvérek!

A Magyar Cserkészszövetség pályázatot hirdet 2018 nyarára stock fotó és tábori építmények témájában.

Stock fotó:
Várjuk azon képeiteket, amelyek a következő feltételnek megfelelnek:
- egyenruhás cserkész vagy cserkészek vannak a képen,
- természeti közegben készült a kép,
- jól látszódnak az arcok, amelyek pozitív érzéseket sugallnak.
- A kép készülhet például
- a természetben,
- tábori programon (pl. sportolás, kézműveskedés, játék közben),
- tábortűznél.

E1121 - Helyszínbérlet beszerzés

Beküldte kommunikacio - 2018. május 25., 13:42

A Magyar Cserkészszövetség Lépj át a határaidon elnevezésű projektjéhez terem és sportrendezvény helyszín biztosítása beszerzése tárgyban szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát.

Ajánlattételi határidő: 2018. június 1. (péntek) 16:00 óra

E1121 - Szállás és étkezési szolgáltatás beszerzése

Beküldte kommunikacio - 2018. május 25., 13:40

A Magyar Cserkészszövetség Lépj át a határaidon elnevezésű projektjéhez szállás és étkezési szolgáltatások beszerzése tárgyban szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát.

Ajánlattételi határidő: 2018. június 1. (péntek) 16:00 óra

EFOP136 - Helyszínbérlet beszerzés

Beküldte kommunikacio - 2018. május 25., 13:39

A Magyar Cserkészszövetség Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektjéhez Terem és sportrendezvény helyszínbérlet tárgyban szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát.

Ajánlattételi határidő: 2018. június 1. (péntek) 16:00 óra

Meghosszabbított ajánlattételi határidők

Beküldte kommunikacio - 2018. április 27., 10:22

A Magyar Cserkészszövetség a Lépj át a határaidon és az  Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektekben közzétett ajánlattételi felhívások ajánlattételi határidejét az eredményes ajánlattétel érdekében, meghosszabbítja.

A meghosszabbított ajánlattételi határidőn kívül az eredetileg megfogalmazott feltételek nem változnak.
 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy projektenként és eljárásonként külön-külön kell ajánlatot benyújtani! Egy ajánlattevő valamennyi eljárásban részt vehet.

Módosított ajánlattételi felhívások

Beküldte kommunikacio - 2018. április 25., 15:18

Módosított ajánlattételi felhívások "Személyszállítási szolgáltatás" tárgyban 
 

A Magyar Cserkészszövetség a Lépj át a határaidon és az  Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektek "Személyszállítási szolgáltatás" tárgyban közzétett ajánlattételi felhívásait az alábbiak szerint módosítja.

Az eredetileg megfogalmazott feltételeket jelentősen csökkentettük, az ajánlattételi határidőt is meghosszabbítottuk, továbbá a módosítás következtében részekre történő ajánlattételre is van lehetőség.
 

Szolgáltatókat keresünk EFOP 1.12.1.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 17:17

A Magyar Cserkészszövetség Lépj át a határaidon elnevezésű projektjéhez szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát. Az alábbi linkeken találja az ajánlattételi felhívásokat és a kapcsolódó mellékleteket.

Személyszállítási szolgáltatás 1.12.1.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 17:16

Módosított ajánlattételi felhívások "Személyszállítási szolgáltatás" tárgyban 

A Magyar Cserkészszövetség a Lépj át a határaidon és az  Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektek "Személyszállítási szolgáltatás" tárgyban közzétett ajánlattételi felhívásait az alábbiak szerint módosítja.

Terem és sportrendezvény helyszín biztosítása 1.12.1.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 17:14

A Magyar Cserkészszövetség Lépj át a határaidon elnevezésű projektjéhez terem és sportrendezvény helyszín biztosítása beszerzése tárgyban szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát. 

Ajánlattételi határidő: 2018. május 7. (hétfő) 16:00 óra

Szállás és étkezési szolgáltatások beszerzése 1.12.1.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 17:12

A Magyar Cserkészszövetség Lépj át a határaidon elnevezésű projektjéhez szállás és étkezési szolgáltatások beszerzésetárgyban szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát. 

Ajánlattételi határidő: 2018. május 7. (hétfő) 16:00 óra

Szolgáltatókat keresünk EFOP 1.3.6.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 17:06

A Magyar Cserkészszövetség Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektjéhez szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát. Az alábbi linkeken találja az ajánlattételi felhívásokat és a kapcsolódó mellékleteket.

Személyszállítási szolgáltatás 1.3.6.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 17:04

Módosított ajánlattételi felhívások "Személyszállítási szolgáltatás" tárgyban 

A Magyar Cserkészszövetség a Lépj át a határaidon és az  Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektek "Személyszállítási szolgáltatás" tárgyban közzétett ajánlattételi felhívásait az alábbiak szerint módosítja.

Az eredetileg megfogalmazott feltételeket jelentősen csökkentettük, az ajánlattételi határidőt is meghosszabbítottuk, továbbá a módosítás következtében részekre történő ajánlattételre is van lehetőség.

Terem és sportrendezvény helyszín biztosítása 1.3.6.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 17:00

A Magyar Cserkészszövetség Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektjéhez Terem és sportrendezvény helyszín szolgáltatások tárgyban szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát.

Ajánlattételi határidő: 2018. május 7. (hétfő) 16:00 óra

Éttermi és élelmezési szolgáltatások beszerzése 1.3.6.

Beküldte kommunikacio - 2018. április 18., 16:58

A Magyar Cserkészszövetség Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektjéhez Éttermi és élelmezési szolgáltatások tárgyban szolgáltatókat keres. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát. Ajánlattételi határidő: 2018. május 7. (hétfő) 16:00 óra

Tegyük jobbá a világot! – Panda őrs

Beküldte kommunikacio - 2018. március 23., 15:32

2 függőágy és 1 őrsi lámpa – ezzel gazdagodott a Pandák őrsi ládája. A 63.sz. Bessenyei György Cserkészcsapat acsalagi rajának Panda őrse, kiscserkészek pályaműve érte el az I. helyezést ‘Tegyük jobbá a világot!’ kreatív pályázat Videó kategóriájában „Hétköznapi hősök” címmel. Március 16-án vették át Budapesten Ronkay János Péter országos vezetőtiszttől a jutalmukat. Gratulálunk hozzá!

Kommunikációs ügynökséget keresünk!

Beküldte kommunikacio - 2018. február 06., 16:46

A Magyar Cserkészszövetség Imre herceg terv - közelebb egymáshoz elnevezésű projektjéhez „Kommunikációs és marketing szolgáltatások igénybevétele” tárgyában ajánlattételi felhívást tesz közzé. Az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint és az abban foglalt feltételek figyelembevételével várjuk ajánlatát 2018.február 16. 16.00 óráig.

Tegyük jobbá a világot! – kreatív pályázat

Beküldte kommunikacio - 2017. június 16., 11:59
Tegyük jobbá a világot! – kreatív pályázat borítókép

Tegyük jobbá a világot címmel a Magyar Cserkészszövetség kreatív pályázatot hirdet, ahova a Te örsöd jelentkezését is várja! Célunk, hogy Ti is megmutathassátok,milyen módon tehetjük jobbá a világot mi cserkészek.

A pályázatra 4 kategóriában lehet pályaművet beküldeni: rajz, élménybeszámoló/fogalmazás, video, kép/gif. A linken található jelentkezési lap kitöltésével hivatalosan is jelentkeztek a pályázatra, valamint elfogadjátok annak feltételeit, további kérdéseitekre pedig a kommunikacio@mcssz.hu email címen válaszolunk!