Nemzeti cserkészpóló és nyakkendő

Beküldte Krenner Márk - 2017. szeptember 14., 17:23

Kedves Cserkésztestvérek!

A Magyar Cserkészszövetség pályázatot hirdet nemzeti cserkészpóló és nemzeti cserkésznyakkendő megtervezésére. Szeretnénk, ha lenne egy egységes pólónk és nyakkendőnk, amit nemzetközi rendezvényeken (táborokban, konferenciákon, külföldi portyán stb.) tudna minden magyar cserkész viselni a cserkészegyenruha mellett. Ez nagyban megkönnyíti majd a megismerésünket, és egységet sugall. Sok cserkészszövetségnél ez már bevett dolog, lásd a linkelt példákat.

Nemzeti cserkésznyakkendő megkötései:

  • zöld alapszín,
  • magyar cserkészliliom alul középen,
  • olyan elemek, amelyek a magyar nemzeti és magyar cserkész hagyományokat vagy identitást külföldiek számára is érzékelhető módon megjelenítik.

Nemzeti cserkészpóló megkötései:

  • (tetszőleges színű) galléros póló,
  • olyan elemek, amelyek a magyar nemzeti és magyar cserkész hagyományokat vagy identitást külföldiek számára is érzékelhető módon megjelenítik.

A készülő pályaművekhez a Magyar Cserkészszövetség arculati elemei szabadon felhasználhatók.

Pályázni egyben (póló+nyakkendő) vagy külön-külön is lehet.
Pályázhat bárki, aki ECSET-ben aktív státuszú.

Az elkészült munkákat elektronikusan, .jpg vagy .pdf formátumban várjuk az intercom@mcssz.hu címre. Kérlek, ne feledd az ECSET-kódodat is feltüntetni a levélben.
Beküldési határidő: 2017. szeptember 30., 23:59

A beérkezett munkákból ezt követően az Országos Külügyi Bizottság javaslatára az Országos Elnökség választja ki a legjobbakat. A nyertes pályamű a kiválasztás után digitalizálásra kerül és a 2017. október 31-től kezdődő, hazai szervezésű Academy-n már hordani fogják a magyar résztvevők és önkéntesek.

Jó munkát!

Böröczky Csongor cst. (442.)
országos külügyi vezető

Rovat: