2019 Hungarian WorkParty (KISC) - Jelentkezz!

Beküldte Krenner Márk - 2019. július 04., 19:38

KISC, azaz a Kandersteg International Scout Centre minden tavasszal és ősszel fogad segítőket a park nyárra/télre való felkészítéséhez. A Magyar Cserkészszövetséget immár harmadik alkalommal hívja Kandersteg, hogy egy WorkParty keretén belül segítsünk a park téliesítésében, 15 magyar cserkésszel. Ez a lehetőség 3,5 nap munkát és 3,5 teljes ellátással járó szabadnapot jelent nekünk, a majdnem 2000 m magasan fekvő svájci völgyben és a környező hegyekben. Szabadnapjaink során fogunk magashegyi túrázni, via ferrátázni,, hegyi faházban aludni, magyar bulit tartani, szaunázni  és sok vidám percet eltölteni az ott önkénteskedő nemzetközi csapattal. 

 

Kanderstegről több információt itt találhattok: www.kisc.ch

A tavalyi képekből egy rövid válogatás: drive.google.com/open?id=0BzEAbEBiQuzrM3ZzTWdzVUptTjg

 

Azért, hogy jobban megismerjük egymást, és tudjátok, mi is vár ránk pontosan, szeptember 7-8-án találkozni fogunk Budapesten. Az előhétvége alatt tudunk majd együtt készülni a svájci utazásra, hogy a lehető legjobban sikerüljön.

 

Elő-utó program: Odafelé az utazás során meg fogunk állni Lichtenstein nevezetességeit megnézni, de reméljük a svájci táj sokszínűsége sem lesz unalmas a kisbuszból nézve. Hazafelé Észak-Olaszországon keresztül utazunk. Elegendő jelentkező esetén az egyik kisbusz kint maradna még egy napot Olaszországban, ahol röviden érintjük Milánót, Velencét, Triesztet.

 

A program részletei:

  • előhétvége: 2019.09.07-08. (szombat-vasárnap)

  • Svájci kintlét: indulás: 2019.09.20. (péntek este) - visszaérkezés: 2019.09.29. (este)

  • költségek: 60 000 HUF + esetleges költőpénz

 

Ki jelentkezhet? A részvétel feltételei a 18-26 éves kor (vándor korosztály), a társalgási szintű angol tudás és az aktív MCSSZ tagság.

 

Hogyan tudok jelentkezni? Jelentkezni 2019. Augusztus 1. 23:59-ig tudtok az alábbi feladatok elvégzésével tudsz:

  • magyar nyelvű, fényképes, cserkész tevékenységeidre is kitérő önéletrajzzal (200-500 szó)

  • angol nyelvű motivációs levéllel (200-500 szó)

  • a jelentkezési lap kitöltésével: forms.gle/YhwcyfHvaT9bhs6v5

 

A jelentkezési határidő 2019 augusztus 1. 23:59.  Ha kérdésetek van, bátran keressétek a szervezőket lenti elérhetőségeken.

Suhai-Hodász Csenge: sh.csenge@gmail.com

Greschik Gergő: greschik.gergo@torokcsalad.hu
Rovat: